RADIONICA ANALOGNE FOTOGRAFIJE

 

FILM ZAFRKAN.phpspirala s filmomFOTOGRAFIJE I FILMOVIFOTOGRAFIJE SE SUŠETacne A

Još uvijek nije u potpunosti napušten rad u klasičnom kemijskom laboratoriju. Doduše, malo se autora danas bave analognom fotografijom i to su uglavnom autori čija znatiželja propituje sve kreativne platforme pa u tom smislu je neizostavna i  čarolija analogne fotografije. Danas dominantno vlada digitalno raspoloženje kada govorimo o popularizaciji fotografije kao medija. Stvaralački impuls pojedinca ne ograničava se na jednu datost već nervom istraživača traži i koristi sve tehnološke platforme da ostvari svoje zamisli. Pa iz tih razloga nikada u potpunosti neće biti napuštena snimanje i rad u klasičnim kemijskim postupcima obrade i dobivanja fotografija.

Nudim u svom atelieru Yellow time kompletan proces, snimanje analognim aparatom, razvijanje filma te izrada povećanja. Kada se upali crveno laboratorijsko svjetlo počinje čarolija, kemija i alkemija analogne fotografije. Polaznici ne moraju imati svoj analogni aparat, za radionicu imam pripremljeno nekoliko analognih aparata raznih  modela i tipova.

Ovdje je prijavnica

 

BROWNIE aCANON EOSLubitel2SMENA 8 MSMENA 8ZENIT S


RADIONICA  SMENOGRAFIJE

 

Ovo je radionica analogne fotografije na kojoj se isključivo fotografira s legendarnom ruskom Smenom. Višre možeš pročitati ovdje

 

 


 

Comments are closed.